USLUGE

BRIGA O LJUBIMCIMA U PERIODU ODRASTANJA – redovno praćenje kilaže, visine, razvitka zubala, preventiva u vidu vakcinacije i preventivnog davanja antiparazitika

BRIGA O LJUBIMCIMA SA BOLESTIMA ORGANA I ORGANSKIH SISTEMA – provera zdravstvenog stanja na redovnim i zakazanim kontrolama, kontrolisanje promenjenih parametara biohemije i adekvatno sprovođenje terapije, preporuka o načinu ishrane, stilu života i potrebne suplementacije

BRIGA O LJUBIMCIMA U „TREĆEM DOBU“ – kao i kod ljudi, tako i kod životinja, starost ume da bude naporna i neprijatna, da bi se to sprečilo i omogućilo da vaši ljubimci žive dugo i kvalitetno, postarali smo se da im obezbedimo najkvalitetnije preparate, koji im mogu biti od pomoći.

HIRURGIJA – Savremeno opremljena hirurška sala, u kojoj su ispoštovani svi principi asepse i antisepse, uz poštovanje svih hirurških procedura nam omogućava da vašim ljubimcima pružimo maksimum i kada se javi potreba za hirurškim zbrinjavanjem. Veterinarski aparati za anesteziju i praćenje životnih parametara pacijenata nam ulivaju dodatnu sigurnost u radu.

STOMATOLOGIJA – Veliki broj naših pacijenata pati zbog problema sa desnima i zubima. Oralna higijena je vrlo važna iz razloga što se njenim adekvatnim sprovođenjem vrši prevencija bolesti srčanih zalistaka, respiratornog trakta, bubrega... Redovno uklanjanje zubnog kamenca i njegova prevencija su jedan od prioriteta u radu naše ordinacije.

KARDIOLOGIJA – Bolesti srčanog mišića su sve češće kod kućnih ljubimaca. Savremena dijagnostička sredstva i kontinuirana edukacija iz oblasti kardiologije nam pomažu da se izborimo sa bolestima poput miksomatozne bolesti mitralnih zalistaka, kardiomiopatija pasa i mačaka, srčanih insuficijencija različitih uzroka.


ULTRAZVUK - Ultrazvučni pregled je postao neizostavni deo u dijagnostici bolesti kućnih ljubimaca, pravovremena dijagnostika spasava život. Obučeni i sertifikovani veterinar je najbolja garancija da će pregled biti adekvatno urađen.


VAKCINACIJA, MIRKOČIPOVANJE, TITAR ANTITELA NA VIRUS BESNILA FAVN – Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu sa redovnim podsetnikom o vakcinacviji, kako bi ste uvek imali ljubimca spremnog da sa vama putuje bilo gde na svetu.

PREVENTIVA – Poput pacijenata u humanoj medicini, naši ljubimci treba povremeno da dođu kod veterinara na pregled, kako bi se na vreme otkrile promene na koži, mlečnim žlezdama, očima, auskultacijom srca i pluća utvrdile promene na tim organima i pravovremenim delovanjem spasio život. Savremeni aparati i holistički pristup svakom pacijentu nam omogućuju da postavimo tačnu dijagnozu i uspostavljanjem adekvatne terapije pomognemo vlasnicima i njihovim ljubimcima da žive srećno i bezbrižno.

LABORATORIJSKE ANALIZE – Hematološki aparat kojim dobijemo rezultate krvne slike u roku od nekoliko minuta, uveliko nam olakšava posao. Brzi testovi, kojima postavljamo tačne dijagnoze virusnih, bakterijskih, parazitskih oboljenja i poremećaja u radu organa su naša „desna ruka“.

SAVETOVANJE O ISHRANI I HIGIJENI– Ishrana je nešto što je individualna stvar svakog od nas, pa i naših ljubimaca, ne treba ukalupljavati životinje i preporučivati im svima istu hranu, bez obzira da li su iste rase, starosti, fizičke aktivnosti. Zbog toga smo mi tu, da kroz razgovor sa vama i vaše iskustvo dođemo do pravog izbora proizvođača i hrane za vaše četvoronožne prijatelje.
Takođe, tu smo da vas posavetujemo u odabiru sredstava za higijenu. Široka paleta proizvoda, koji zadovoljavaju svetske standarde u oblasti higijene i održavanja kože i dlake nam pomaže u tome.


 • Edukacija vlasnika

  Edukacija vlasnika

  Prvi smo u Srbiji, a među prvima u regionu sa međunarodnim sertifikatom, koji garantuje da ćemo u svakom momentu vašim ljubimcima pružiti pomoć i pažnju trudeći se da umanjimo stres i strah koji oni osećaju. Za pregled ćemo izdvojiti i više vremena, ali će naši pacijenti biti mirniji i poverljiviji prema nama.

 • Dermatologija

  Dermatologija

  U našoj ordinaciji vršimo i preglede pasa i mačaka sa problemima kože. Korišćenjem savremenih dijagnostičkih metoda, dolazimo do precizne dijagnoze i rešenja problema.

 • Stomatologija

  Stomatologija

  Psi i mačke su vrste koje imaju jako zdrave zube i desni. U poslednjih par decenija, zbog stila života, ishrane i manje "žvakanja" dolazi sve češće do pojave zubnog kamenca, koji je problem sam po sebi, ali i potencijalni problem za bubrege, srčane zaliske i respiratorni trakt. Bakterije koje se talože na njemu lako se "spuste" na pomenute organe.

 • Sredstva protiv parazita

  Sredstva protiv parazita

  U našoj apoteci se možete snabdeti najefikasnijim sredstvima protiv spoljašnjih i unutrašnjih parazita. U razgovoru sa veterinarima, dobićete sve potrebne informacije i odabraćete odgovarajući preparat za svog ljubimca.

 • Ultrazvučni pregledi pasa i mačaka

  Ultrazvučni pregledi pasa i mačaka

  Ultrazvuk je pomoćna dijagnostička metoda koja je široko primenjiva u veterinarskoj medicini. Ultrazvučnim pregledom srca, želuca, slezine, jetre, žučne kese, creva, bešike, bubrega, materice, prostate može se postaviti sumnja na određene bolesti i na taj način pomoći u otklanjanju ili umanjenju problema i pre njihovog nastanka.

 • Laboratorijske analize

  Laboratorijske analize

  U našoj ordinaciji možemo uraditi krvnu sliku, serološke testove na bakterijske, virusne i parazitske bolesti pasa i mačaka, proveriti koncentraciju šećera u krvi u roku od nekoliko minuta. Sve to nam umnogome olakšava rad i pomaže da postavimo preciznu dijagnozu.

 • Preventiva

  Preventiva

  Redovnim kontrolama, pravovremenom vakcinacijom i sprovođenjem redovne zaštite protiv spoljašnjih i unutrašnjih parazita, borimo se protiv problema koji mogu narušiti zdravlje naših ljubimaca.

 • Briga o ljubimcima u

  Briga o ljubimcima u "trećem dobu"

  Stariji pacijenti zahtevaju posebnu pažnju i punu koncentraciju vlasnika i veterinara na potencijalne i već postojeće probleme.Redovnim kontrolama suzbijamo probleme u začetku.

 • Hirurgija

  Hirurgija

  Ukoliko je problem koji vaš ljubimac ima nerešiv konzervativnim metodama, hirurški pristup je uvek najefikasniji. Naša ordinacija je savremeno opremljena i nudi najbezbednije rešenje.

 • Obeležavanje mirkočipom i vakcinacija

  Obeležavanje mirkočipom i vakcinacija

  Brigu o svom ljubimcu pokazujete i time što ste ga obeležili mikročipom, kako bi se u nesrećnom slučaju uvek vratio vama. Redovnom vakcinacijom protiv besnila i zaraznih bolesti, smanjujete potencijal njihovog širenja na ljubimce koji iz raznih razloga nisu ili ne mogu biti vakcinisani.

 • Kardiologija

  Kardiologija

  Bolesti srca pasa i mačaka su u porastu poslednjih godina. Konstantna edukacija iz oblasti kardiologije pomaže nam da vaše ljubimce i njihove potencijalne ili već postojeće probleme tretiramo na pravi način.

 • Savetovanje o ishrani i održavanju higijene

  Savetovanje o ishrani i održavanju higijene

  Razgovorom sa vlasicima kućnih ljubimaca uvek dođemo do toga da postoji ili je nekada postojao problem u ishrani ili nezi psa ili mačke. Rešenje nije uvek lako i brzo, ali doslednost i disciplina dovode do dobrih rezultata i do toga da i vlasnici i ljubimci budu zadovoljni.