O NAMA

Dobrodošli u našu ambulantu, gde tretiramo vaše ljubimce kao deo porodice! Naše dugogodišnje iskustvo nam je pomoglo da razumemo kako pružiti najbolju negu za vaše četvoronožne prijatelje. Posvećeni smo pronalaženju rešenja za sve probleme sa kojima se suočavaju vaši ljubimci.

U našoj ambulanti, ljubimce posmatramo kao celinu, uključujući njihove emocionalne, psihičke, fizičke i socijalne aspekte. Razgovorom sa vlasnikom i temeljnom dijagnostikom, postavljamo tačnu dijagnozu, propisujemo terapiju i prilagođavamo životne navike, ishranu i aktivnosti ljubimca. Cilj nam je da vaši ljubimci vode zdrav i kvalitetan život, a istovremeno izgradimo poverenje između ljubimca, vlasnika i veterinara.

Uz prijatan ambijent, stručno osoblje i vreme koje posvećujemo svakom pacijentu, funkcionalne poslastice kao nagrade za naše pacijente. Ako imamo vremena, rado ćemo popiti kafu ili čaj sa vama, dok se vaši ljubimci upoznaju sa prostorom u kojem će biti smešteni kada im zatreba veterinarska pomoć.U sklopu ordinacije, nalaze se apoteka i pet shop, gde uz stručne savete možete doći do svega što je potrebno vašim ljubimcima. Asortiman proizvoda koje imamo je poprilično širok, ali je biran u skladu sa težnjama vlasnika i nas veterinara, da dobijemo kvalitetne proizvode, po prihvatljivim cenama, koji zadovoljavaju životne potrebe ljubimaca.

Široka paleta komercijalne suve i vlažne hrane, renomiranih proizvođača će vam uvek stajati na raspolaganju, a kroz razgovor i upoznavanje sa vama i vašim ljubimcima, doći ćemo do adekvatnog odabira proizvođača i proizvoda, koji će usrećiti i vas i vaše ljubimce.
Izbor veterinarskih dijeta, prilagođenih potrebama ljubimaca koji imaju probleme sa određenim organima ili sistemima organa je pao na proizvođače čiji se proizvodi ističu svojim kvalitetom, koji je proveren u dugogodišnjoj praksi.
Sve poslastice u našem asortimanu su FUNKCIONALNE POSLASTICE - pažljivo birane, a akcenat je stavljen na to da budu zdrave, ukusne, pravljene sa što većim sadržajem mesa, na način koji ih čini lako svarljivim i neškodljivim po vaše ljubimce, a da opet imaju i blagotvorno dejstvo na organe ili sisteme organa za koje deklaracija kaže da deluju pozitivno.
Paleta suplemenata, probiotika, šampona, sredstava za održavanje higijene i celokupnog organizma vaših ljubimaca je sastavljana u skladu sa principima naše ordinacije, a to su maksimalna efikasnost i pozitivan efekat na organizam životinja.

Naš tim

  • spec. dr vet. med. Aleksandar Vukomanović
    spec. dr vet. med. Aleksandar Vukomanović

    Veterinar vašeg ljubimca

  • Nenad Antović
    Nenad Antović

    Konsultant za ishranu ljubimaca